Bezpłatne warsztaty kulinarno – edukacyjne
10 maja 2019 w Wyższej Szkole Inżynierii i Zdrowia w Warszawie.
Będzie zdrowo, smacznie, kolorowo i wesoło.
Nie możecie przegapić takiej okazji. To wydarzenie z pewnością na długo pozostanie w Waszej pamięci.
Jak przygotować naturalne lody mrożone ciekłym azotem, sztuka krojenia nożami, jak przygotować zdrowe i smaczne smoothies, techniki tworzenia wzorów na powierzchni kawy to tylko niektóre z atrakcji, które przygotowaliśmy w tym dniu dla Was. Warsztaty prowadzić będą Mistrzowie: Pan Michał Fabiszewski – laureat V edycji MasterChefa, Pani Justyna Marszałkowska - Jakubik – dietetyk, wykładowca WSIiZ, blogerka, Pan Marcin Michalik Mistrz Polski Latte Art 2010
Warsztaty to także doskonała okazja do zapoznania się z możliwościami studiowania w Wyższej Szkole Inżynierii i Zdrowia w Warszawie na kierunku DIETETYKA . Zainteresowani będą mogli spotkać się i porozmawiać z wykładowcami oraz studentami; dowiedzieć się więcej na temat nauki, przedmiotów i zajęć praktycznych, a także perspektyw zawodowych.
Warsztaty towarzyszą uroczystemu otwarciu nowej pracowni technologii żywności i potraw w naszej Uczelni.
Liczba miejsc ograniczona. Zapisy na warsztaty do 7 maja br. Nie zwlekaj, zapisz się już dziś na wybrany warsztat, w tytule maila napisz: warsztaty – 10 maja, e –mail: marketing@wsiiz.pl
Dokładny program wydarzenia znajdziecie na naszym Facebooku https://www.facebook.com/events/414073119357553/
Czekamy na Wasze zgłoszenia!
Do zobaczenia
Powiązane artykuły
Światowy Dzień Zdrowia z WSIIZ
5 kwietnia 2024 r. w godz. 9.00-16.00 na terenie Wyższej Szkoły Inżynierii i Zdrowia w Warszawie
czytaj dalejKONKURS! Czuję Chemię!
Serdecznie zapraszamy do udziału w drugiej edycji ogólnopolskiego konkursu biologiczno – chemicznego dla uczniów szkół ponadpodstawowych pt.: Czuję Chemię!.
czytaj dalej