Dieta przed maturą - WEBINARIUM
czyli jak to co jemy wpływa na nasze myślenie
Maturzysto!
Czy wiesz, że 60% suchej masy mózgu składa się tłuszczu?
I że w ciągu minuty powstaje w Twoim ciele 150 milionów nowych komórek, które decydują o tym jak wyglądasz, oddychasz, poruszasz się, ale też myślisz i zapamiętujesz?
O tym co zrobić, żeby Twój mózg wszedł na wyższe obroty, a przyswajanie wiedzy stało się prostsze dowiesz się podczas webinaru „Dieta przed maturą” – czyli jak to co jemy wpływa na nasze myślenie", który już 17 marca o godz. 15:00 przeprowadzi dla Was Anna Szymborska - dietetyk, specjalista z zakresu psychodietetyki oraz dietetyki w insulinooporności, organizatorka cyklu konferencji o tematyce psychodietetycznej. Właścicielka gabinetu dietetycznego, a także wykładowca Wyższej Szkoły Zdrowia w Gdańsku.
Zarejestruj się na https://wsz200-wsz500.clickmeeting.com/-dieta-przed-matura-czyli-jak-to-co-jemy-wplywa-na-nasze-myslenie-mgr-anna-szymborska i bądź z nami już w najbliższą środę!
Powiązane artykuły
Wyższa Szkoła Zdrowia w Gdańsku zaprasza na IX Wiosenne Spotkania ze Zdrowiem
w czwartek, 21 marca w siedzibie Uczelni
czytaj dalejStudia podyplomowe na kierunku Edukator Diabetologiczny
NOWOŚĆ W WYŻSZEJ SZKOLE ZDROWIA W GDAŃSKU
czytaj dalej