Wyższa Szkoła Inżynierii i Zdrowia w Warszawie ZAPRASZA
Już 25 września 2020 roku
Podczas DNIA OTWARTEGO w WSIIZ dowiecie się jakie perspektywy zawodowe czekają przyszłych specjalistów kosmetologii, chemii kosmetycznej, dietetyki i chemii żywności, jak wygląda nauka na studiach w WSIIZ. Obejrzycie nowoczesne laboratoria, pracownie, w których odbywają się zajęcia praktyczne.
Zainteresowani studiami będą mogli dowiedzieć się więcej na temat kształcenia, wykładanych przedmiotów i zajęć praktycznych.
Aby skorzystać z możliwości uczestnictwa w Dniu Otwartym należy wcześniej zapisać się wysyłając zgłoszenie.
Wyższa Szkoła Inżynierii i Zdrowia w Warszawie ZAPRASZA
Oferujemy kształcenie na prestiżowych kierunkach studiów
licencjackich, inżynierskich, magisterskich
Studia I stopnia
Organizacja studiów:
Czas trwania: 3,5 roku
Forma studiów: stacjonarna i niestacjonarna (doskonała dla osób czynnych zawodowo)
Tytuł zawodowy absolwenta: inżynier
Studia I stopnia
Organizacja studiów:
Czas trwania: 3,5 roku
Forma studiów: stacjonarna i niestacjonarna
Tytuł zawodowy absolwenta: inżynier
Studia I stopnia
Specjalności:
- Dietetyka stosowana
- Dietetyka kliniczna
Organizacja studiów:
Czas trwania: 3 lata
Forma studiów: stacjonarna i niestacjonarna
Tytuł zawodowy absolwenta: licencjat
Studia I stopnia
Organizacja studiów:
Czas trwania: 3 lata
Forma studiów: stacjonarna i niestacjonarna
Tytuł zawodowy absolwenta: licencjat
Studia II stopnia magisterskie
Ścieżki kształcenia:
- Kosmetologia bioestetyczna
- Kosmetologia kliniczna
- Manager produktu kosmetycznego
- Podologia
Organizacja studiów:
Czas trwania: 2 lata
Forma studiów: stacjonarna i niestacjonarna
Tytuł zawodowy absolwenta: Magister
Powiązane artykuły
Światowy Dzień Zdrowia z WSIIZ
5 kwietnia 2024 r. w godz. 9.00-16.00 na terenie Wyższej Szkoły Inżynierii i Zdrowia w Warszawie
czytaj dalejKONKURS! Czuję Chemię!
Serdecznie zapraszamy do udziału w drugiej edycji ogólnopolskiego konkursu biologiczno – chemicznego dla uczniów szkół ponadpodstawowych pt.: Czuję Chemię!.
czytaj dalej